Aymé Vadim
Bourgogne (Gevrey-Chambertin), Frankrig

Aymé Vadim har en fortid i molekylær biologi, men beskæftiger sig nu med at fremstille mikro-negocé cuvéer (3-4000 flasker årligt), på Premier Cru og Grand Cru niveau.

At kalde Aymé for en tålmodig mand, vil være retvisende. Han frigiver nemlig først sine, når han finder dem modne og drikkeklar. Derfor blev 2015 frigivet i 2022, og 2016 blev frigivet i 2023.

Med Aymé's baggrund som PHD i molekylær biologi og dybdegående viden om gærceller, går han roligt og sikkert til værks i kælderen, og lader den naturlige gær skabe vinen.

Dobbeltsortering og ingen afstilkning er ligeledes en fast del af proceduren, i den dybde og gamle kælder i Gevrey-Chambertin.

Udgangspunktet for alle vinene er minimum 24 måneders lagring, hvor der benyttes både nye og brugte fade. Vinene gennemgår hverken filtrering eller klaring, og flaskes når sol, måne og stjerner opfylder de fornødne krav.

Aymé's vine er allokeret. Skriv os en mail for interesse.