
Antonio Gismondi, er den nuværende vinmager i en 10 generationer lang vinmager familie, som holder til i det sydvestlige Italien, nærmere bestemt Cerreto Sannita i Campania-regionen, nær Napoli.
Her besidder Antonio 3 hektar land på 350-380 meters højde, beplantet med lokale druesorter som Falanghina, Malvasia di Candia og Sangiovese. Jorden har han overtaget fra sine forældre, som har dyrket jorden og druerne manuelt, uden pesticider og herbicider.
Forældrene solgte druerne til et lokalt kooperativ, men i 2019, valgte Antonio at lave starte eget domaine, og benytte sig af disse kærligt passede druer, til egen produktion. 2019 var første årgang, og hensigten med vinene er, at skabe levende, eksperimenterende og friske vine, med udgangspunkt i at udtrykke de lokale druesorter, på bedst mulig vis.
Det må man sige, at han storstilet er lykkedes med! Tilgangen er uomgængelig naturlig: ingen brug af svovl, kommercielt gær, herbicider eller pesticider.
Det kulminerer i nogle seriøst energiske vine, som indkapsler dualiteten mellem det varme syditalienske klima og friskheden, som kommer fra en smule tidlig høst og vinmarker i 380 meters højde..