Om Reduktivt

Reduktivt er kulminationen på mange års intenst arbejde i restaurationsbranchen, med naturvin som det evige fokuspunkt. En stræben efter at gøre op med normerne, samtidig med at vi ønsker at øge fokus på vin som er produceret med respekt for natur og medmennesker. 

Vi har drukket os vores vej igennem uanede mængder af vin. Nogle vil mene det er for meget, men vi mener det er lige tilpas. For os er det ret simpelt; det vin som vi godt kan lide, er også det vin som vi sælger og importerer. Alt andet ville jo være underligt. 

Fællesnævneren for al vinen er, at vi har at gøre med små, omend mindre vinbønder, som alle har naturlighed, personlighed og medmenneskelighed som fortegn for alt de foretager sig. Det får tingene til at give meget mere mening, hvis du spørger os. 

Dialog og forståelse er en afgørende faktor, for at kunne arbejde med denne form for vin. Derfor er det for os utrolig vigtigt at kunne møde vores kunder i øjenhøjde, så vi sammen kan finde frem til noget der kan hæve promillen og humøret. At se hinanden i øjnene på en webshop, kan være en anelse kompliceret. Derfor er det vigtigt for os at sige, at I altid er velkommen til at ringe os op eller sende en mail, hvis I skulle have spørgsmål og/eller ønsker. Eller kigge forbi vores fysiske butik i Århus C (Borggade 16). 

Naturvin er mange ting, og kan hurtigt få en forkert klang. Vil ud ud af en tangent, eller blot blive i din comfort-zone tilført en anelse kan , så er begge dele påskønnet hos os. 

Vi importerer og forsyner mange restauranter. Det vil altså sige, at vi også sælger vores vin engros. Skulle du stå med en forespørgsel derom, så kontakt endelig Michael på mail, lige her.

Alt dette og meget mere ligger til grunde for, at du hos os kan få en helhjertet oplevelse, med alt det bedste fra naturvinens verden. Om det er her på webshoppe, eller i vores fysiske butik.

Vi er her af en årsag...