Cyril er 6 generation hos det fantastiske champagnehus Bonnet-Ponson, som ligger placeret i smukke og idylliske omgivelser i Chamery. I 2014 overtog Cyril styringen fra sin far, og har siden da arbejdet intenst og ambitiøst med at etablere en mere bæredygtig profil for huset. Bliver der sprøjtet i marken, er med det forgæret brændenælder og paderokker som en slags urtemedicin. Den mere naturlige stil, har Cyril valgt at kalde for ”Seconde Nature”.
Markerne er placeret i forskellige Premier Cru og Grand Cru landsbyer, hvor der dyrkes økologisk og mere til! Resultatet er stringente, stilrene og store vine, som virkelig hører til på absolut øverste hylde, når vi snakker om Champagne.
At betragte Cyril som en funklende stjerne indenfor vinfremstilling, er bestemt ikke forkert. Cyril er unægteligt et stort talent, som allerede i en tidlig alder formår at bide skeer med de helt store drenge. Vi tør slet ikke tænke på hvad fremtiden bringer!