Jurancon, Frankrig
Antoine Arrou og hans familie har igennem mange år slået et slag for at Jurancon ikke skal forblive et glemt vinområde, og ej heller et vinområde, som kun er kendt for de søde vine. I spidsen for det hele finder man Antoine, som i tiden forinden han blev vinbonde, var travlt beskæftiget som fotograf.
Det gik dog hurtigt op for Antoine, at han følte sig nødsaget til at arbejde for den verden han gerne vil give videre til sine børn og børnebørn, og valgte derfor en tilværelse som naturlig vinbonde i stedet.
Placeret i fredlige og bakkede omgivelser i hjertet af Monein, varetager Antoine og familien 5 hektar vinmarker, efter naturlige principper. Arbejdet foregår med lokale druetyper som Petit Manseng og Gros Manseng, og enhver tvivl om hvorvidt man kun kan fremstille søde vine af disse druer, bliver manet til jorden på overbevisende facon!
Med nærmest klinisk perfektion, fremtryller Antoine vin med samme skarphed som en skalpelkniv. Elegance, struktur og terroir på et uhørt niveau! Målet er ikke funky og spraglende vine, men derimod at mestre det klassiske håndværk på en naturlig facon.