Emilia-Romagna, Italien
Det der i 1935 blev startet som sin bedstefars vineri i Colli Piacentini, drives den dag i dag videre af Massimiliano Croci. På cirka 8,5 hektar varetager Massemiliano blandt andet Barbera, Malvasia og Ortrugo. Foruden vinmarker og vinstokke varetages der også opdræt af malkekøer, samt foderkorn, hø og græs til dyrene.
Da Massimiliano’s overtog styringen fra hans far, mere end halverede han produktionen. Hans far producerede omkring 100.000 flasker om året, og Massimiliano fremstiller den dag i dag omkring 40.000 flasker om året. Han mener kort og godt ikke at det er muligt at opretholde kvaliteten, hvis der skal fremstilles så mange flasker, samtidig med det skal foregå efter manuelle og naturlige metoder.
Vinene fra Massimiliano er guddommelige, og noget af det absolut bedste der kommer ud fra området. Meget få vinbønder formår at fremstille så aromatiske og frugtige orangevine, som tilfældet er med CROCI. Det er vine der gør dig glad, og vine som du får lyst til at drikke i ustyrlige mængder.