Med en fortid hos en af Juras koryfæ-producenter Anne og Jean-Francois Ganevat, har Damien lært en ting eller to, om hvordan stor Jura-vin skal høstes, vinificeres og smage.
Efter tiden hos Ganevat, slog Damien sig ned i Orbagna, hvor han ejer få plots bestående af Chardonnay, Trousseau og Poulsard, hvor fællesnævneren er, at alt sammen er biodynamisk.
Inden han påbegyndte at lave sin egen vin, var han tilmed drueleverandør til selvsamme Ganevat, altså er druerne af så høj kvalitet, at de har medvirket i Ganevats famøse negocé-cuvéer – og kvaliteten fornægter sig skam heller ikke i hans egne vine!
Som beskrevet arbejder Damien biodynamisk i marken, og tilsætter kun en lillesmule sulfitter til vinen, lige inden den kommer på flaske. Der er altså tale om ekspressive, frugtdrevne og intense vine, som holder vildskab og raffinement i symbiotisk balance!
De hvide vine undergår naturlig fermentering i ståltanke og bliver derefter racket om til små barrique-fade fra Bourgogne. På disse fade får vinen lang lagring, som udvikler kompleksitet og drikkeklarhed i vinene.De røde undergår carbonisk maceration, som man også kender fra Beaujolais, hvor druerne macererer sammen med klaserne i ståltanke uden ilt, hvilket udmønter sig i superekspressive, frugtdrevne og læskende vine.