Vincent Larcelet har i en alder af 32 år slået sig ned med 2 hektar vinmarker i Eichhoffen, Alsace. En yderst ambitiøs og dygtig vinmager, som i de seneste 6 år har arbejdet for et af de helt store koryfæer i Jura; Ganevat! Før det stod det på lærdom hos Gerard Villet i Arbois, så man kan vidst roligt sige, at Vincent er godt klædt på til at stå på egne ben.
Med en lille håndholdt presse, samt en 100 % naturlig tilgang til tingene i både mark og kælder, formår Vincent at lave fantastiske vine, som afspejler terroir og personlighed på absolut øverste hylde!
Der bliver arbejdet med velkendte Alsace druer såsom Sylvaner, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris, Gamay og Pinot Noir. Dog er der også tid til at lege med skøre projekter, hvor eksempelvis lokal honning og vand fra den nærliggende kilde indgår.
Vincent’s talent fornægter sig bestemt ikke, når man drikker hans vine. Og at han har fået inspirationen i Jura, er bestemt heller ikke til at tage fejl af. Det er store vine, som vokser sig endnu større med tiden.