Midt i Rablay-sur-Layon holder Guillaume Noire til på godt og vel 2,5 hektar vinmarker beplantet med sunde og raske druer, såsom Gamay, Cabernet Franc, Grolleau og Chenin Blanc. Efter en hæsblæsende og stressende tilværelse i Paris, følte Guillaume et behov for at afsøge de ydre områder af Frankrig, og han slog sig derfor ned i Loire.
Målet var fra start af fremstille naturvin, og i bestræbelserne efter dette henvendte Guillaume sig til Mark Angeli, som unægteligt er en af de helt store drenge, når det kommer til snakken om naturvin. Efterfølgende fortsatte han sin lærdom hos Stéphane Rocher, inden han i 2017 tog familien med til Rablay-sur-Layon, hvor de slog sig ned.
Guillaume er en mand af principper, og der gåes ikke på kompromis med disse. Hverken i marken eller i kælderen, hvor der arbejdes fuldt ud naturligt. Druer og absolut kun druer, dyrket uden hverken herbicider eller pesticider, hvorfor de vinificeres uden nogen form for intervention.
Resultatet et levende og friske vine, som afspejler det fantastiske terroir i Rablay-sur-Layon til fulde. Guillaume er ny på vinscenen, men der er ingen tvivl om, at potentialet er der til noget kæmpe, kæmpe stort. Hans vine er intet mindre end fremragende.