
Efter at have arbejdet i både Chile, Rhonedalen og Italien slog Gabriel Keltchewsky sig ned i Comblancien, som geografisk er placeret i hjertet af Cote de Nuits.
For efter at have arbejdet rundt omkring, og arbejdet i vinbutikker i Lyon og Paris, besluttede han sig i 2023 for at starte sin egen vinproduktion. Udover at lave sin egen vin, arbejder han også hos Antoine Lienhardt, som også holder til i Comblancien, og efterhånden betragtes som en af de dygtigste naturlige vinmagere i Bourgogne.
Hér har han også fået sit kendskab til området samt den naturlige filosofi med minimal intervention.
Og filosofien er altså helt og aldeles naturlig: ingen svovling, ingen sprøjtning i marken med pesticider og herbicider, altid naturligt gæret og lagring på neutrale brugte egetræsfade. De røde undergår helklase fermentering, og de hvide længere lagring sur lie, altså i kontakt med de døde gærceller.
Gabriel, trods sin unge alder, skaber røre i Bourgognes moderne klima, og cementerer sig som en af fremtidens helt store stjerner, med sin evindelige præcision, nerve og legesyge. Mængderne er små, men kvaliteten er stor, hos denne unge komet. One to watch!