Victor Gandon er en ung passioneret champagnevinbonde, som laver fantastisk vin i utroligt begrænsede mængder. Han holder til i Branscourt, vest for Reims,
hvor han har arvet sin families vinmarker.
Han laver vin primært på Pinot Noir,
som udtrykkes på fornemste vis! Det er elegante, svævende, præcise og utroligt intense vine, som champagne er, når det er bedst!
Victor arbejder så naturligt som overhovedet muligt: han tilføjer en
lillebitte smule svovl for at stabilisere vinen, og ingen dosage, hvilket vil sige ingen tilsat sukker. Dette gør, at vinen kan udvise den reneste og mest intense frugt muligt, og det fornægter sig absolut ikke i slutproduktet.
Derudover anvender han en meget lille skinmaceration, som blot giver lidt struktur og et let rødligt skær til vinen.
Det er champagne som også er god på andendagen, da det bliver ved med at udvikle sig i kompleksitet og intensitet. Det er vin du bliver glad for at drikke direkte efter køb, men også efter 15 års lagring i kælderen.
Det er stort, det er spændende, og det er utroligt godt!