Les Vins du Mardi
Alsace (Ostheim), Frankrig

Efter i mange år at have arbejdet for økologiske og biodynamiske vinhuse i Alsace, besluttede Thomas og Meardey sig for at gå deres egne veje. De synes simpelthen det blev for kedeligt, at sidde og ordne administrativt arbejde for halvstore biodynamiske vinbønder. En helt fair pointe, hvis du spørger os!

Derfor startede de i 2017 deres eget projekt, kaldet ’Soil Therapy’. Med en enorm lyst og en endnu større nysgerrighed, ønskede de at grave dybere ned i al det fantastiske terroir som findes i Alsace. I virkeligheden var de nok allermest betaget af, at ét vinområde kunne være i besiddelse af så mange forskellige typer terroir. Den enorme alsidighed som findes i Alsace, var deres drivkraft, og er det vel egentlig stadig.

Der fremstilles vin efter alle kunstens regler, og formålet er at frembringe præcise og stabile vine, som udtrykker område, mark og jordbund efter absolut bedste evne. Og lige netop dét, formår de at gøre på allerfineste facon. Det er store vine, med et enormt potentiale.