Emilia-Romagna, Italien
I 2017 rykkede Claudio Campaner hjem til Colli Piacentini, efter at have arbejdet på et destilleri i Milano. Claudio havde nemlig opkøbt en enkelt hektar, hvorfra hans mål var både at fremstille naturlige vine og grappa. Den dag i dag er Claudio i besiddelse af 6 hektar, hvoraf 3 af dem er beplantet med vinstokke, en halv hektar med frugter, og de sidste 2,5 hektar består af korn og skov.
Der bliver fokuseret på de gamle og lokale druesorter såsom Malvasia di Candia, Marsanne, Moscato, Barbera og Bonarda. Der arbejdes fuldt ud naturligt i både mark og kælder, og vinene bærer utvivlsomt præg af det område og det terroir de er opvokset ved.
Claudio arbejder med skinmaceration på de grønne druer, hvilket nærmest hører området til. Resultatet er aromatiske, komplekse og nærmest slikkede vine, som virkelig leder ens tanker hen på vin fra Emilia-Romagna når det er allerbedst. De røde er i besiddelse af en anelse mere struktur og dybde, om end de stadig fremstår ekstremt saftige og frugtige.