Montefalco, Italien
Angelo Fongoli er fjerde generation hos det familieejede vinhus Fongoli i Montefalco. I 2010 tog Angelo over, og var ikke tøvende med at ændre en hel del på processerne og metoderne, som vinhuset praktiserede. I 2013 blev langt størstedelen af markerne certificeret økologisk, og den dag i dag arbejder Angelo og Letizia hele landbruget biodynamisk.
Vinhuset råder den dag i dag over cirka 20 hektar vinmarker, beplantet med lokale druetyper såsom Trebbiano Spoletino, Grechetto, Sangiovese, Montepulciano og Sagrantino. Siden Angelo overtog styringen, har fokus været på at øge kvaliteten fremfor kvantiteten, og den dag i dag fremstiller Fongoli deres vine uden svovl og andet snavs.
Udtrykket er rene og ærlige vine, men en enorm friskhed og elegance. Angelo og Letizia formår at tage toppen af det intense og opulente, og i stedet bringer de vine med struktur og en nærmest svævende elegance. Hurra for det!